Etukampanja: kun teet vuokrasopimuksen 31.7. mennessä, saat vuokraedun -500€ sekä elo- että syyskuun vuokrista. Sopimus edellyttää vuoden sitoutumista, jolloin vakuus on vain 350 euroa. Tee sopimus nyt!

Helsinki, Aurinkolahti

Bertha Pauligin katu 6 A 27

Bertha Pauligin katu 6 - Asunto Oy Helsingin Iltakahvi

3h, kt, parv, 54

1225 €/kk

Vuokravakuus 350 € / 1225 € sopimustyypistä riippuen

Asunnossa:

  • Parveke
  • Laajakaista kuuluu vuokraan
  • Huoneistokohtainen varasto
  • Astianpesukone
  • Lemmikit sallittu
  • Videoesittely

Talossa:

  • Hissi
  • Sauna
  • Rakennusvuosi 2018
  • Pesutupa

Asunnon kuvaus

Etukampanja: kun teet vuokrasopimuksen 31.7. mennessä, saat vuokraedun -500€ sekä elo- että syyskuun vuokrista. Sopimus edellyttää vuoden sitoutumista, jolloin vakuus on vain 350 euroa. Tee sopimus nyt! Viihtyisä, vaalea koti viidennessä kerroksessa odottaa uusia asukkaita! Tämä kahden makuuhuoneen asunto tarjoaa modernia mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Olohuoneen yhteydessä sijaitsevassa keittiössä on vaaleat sävyt, jää-pakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi, sekä paikka mikrolle. Vaaleansävyisessä kylpyhuoneessa on valko-harmaat keraamiset laatat, ja säilytystilaa tuovat allaskaappi sekä peilikaappi. Täysleveälle pyykinpesukoneelle on myös paikka, mikä lisää asumisen mukavuutta. Lasitettu parveke toimii lisähuoneena pitkälle syksyyn, tarjoten viihtyisän tilan rentoutumiseen. Yhtiön kellarikerroksessa on maksuton pesutupa, verkkokellari ja kuivaushuone. Kellarista on myös käynti autohalliin, josta on mahdollisuus vuokrata autohallipaikka hintaan 60€/kk. Saunaosasto terasseineen sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, tarjoten asukkaille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia saunan lämmöstä. Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, mukavuutta ja modernia asumista. Tule tutustumaan ja löydä uusi kotisi! Kauppakeskus Columbus sijaitsee vain sadan metrin päässä, mikä tekee päivittäisistä ostoksista vaivattomia. Lisäksi kävelymatkan päässä on Aurinkolahden uimaranta, joka tarjoaa loistavan paikan rentoutumiseen ja kesäpäivien viettoon. Uutelan luonnonsuojelualue tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet ja kauniit maisemat luonnon keskellä. Taloyhtiön 50M netti sisältyy hintaan. Lemmikit toivotetaan myös tervetulleiksi. Kiinnostuitko? Voit vuokrata asunnon suoraan verkosta tai täyttää asuntohakemuksen osoitteessa: https://vuokraus.retta.fi/asunnot Tiedustelut vuokranvälittäjältä etunimi.sukunimi@retta.fi. Yleisimpiin asuntovuokrauksen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Retta asiakaspalvelu arkisin 8-16 p. 010 228 5555.

Asunnon tiedot

KatuosoiteBertha Pauligin katu 6 A 27
Pinta-ala54 m²
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaAurinkolahti
Kerros5/0
Kuntohyvä
Huoneiston vapautuminenVapautumassa 01.08.24
SaunaEi
Parvekkeen tiedotKyllä, lasitettu, lasitettu
VideoesittelyKyllä
Lemmikit sallittuKyllä
Muut ehdotAsukkaan vastuulla ottaa oma kotivakuutus. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.
Lisätiedotsavuton

Asunnon varustelu

Keittiön varusteluliesi, lieden tyyppi: keraaminen liesi, astianpesukone, jää-pakastinkaappi, liesituuletin
Kylpyhuoneen varustelupeilikaappi, pesukoneliitäntä, lattiamateriaali: laatta, seinämateriaali: laatta, lattialämmitys, mukavuuslattialämmitys asunnon sähköstä
Lattiamateriaalilaminaatti
Huoneistokohtainen varastoKyllä, irtainvarasto
VaatehuoneEi
LisätiedotSavuton huoneisto

Hinta ja kustannukset

Vuokra / kk1225 €
Vuokravakuus 350 € / 1225 € sopimustyypistä riippuen
Sopimuksen tyyppiToistaiseksi voimassaoleva tai toistaiseksi voimassaoleva, vuokrasopimus voi päättyä aikaisintaan 12 kuukauden päästä ilman sopimussakkoa
KampanjatietoEtukampanja: kun teet vuokrasopimuksen 31.7. mennessä, saat vuokraedun -500€ sekä elo- että syyskuun vuokrista. Sopimus edellyttää vuoden sitoutumista, jolloin vakuus on vain 350 euroa. Tee sopimus nyt!
Vesimaksu23 €/hlö/kk

Taloyhtiön tiedot

UudiskohdeEi
Taloyhtiön nimiBertha Pauligin katu 6 - Asunto Oy Helsingin Iltakahvi
Rakennuksen tyyppiASUINKERROSTALO
Rakennusvuosi2018
Huoneistojen lukumäärä43
Kerroksia0
HissiKyllä
EnergiatodistusEi
AutopaikatAutopaikkoja hallinnoi ulkopuolinen toimija, vuokrattava erikseen
Sähköauton latauspisteEi.
Yhteiset tilatsauna, pesutupa
Lisätiedotsavuton talo, lemmikit sallittu

Sijainti kartalla

Oletko kiinnostunut tästä asunnosta?

Kohdetta välittää:

Taina Mertala

Tiiminvetäjä, asuntovuokrauspalvelut

Puh. +358405575718

Taina.Mertala@retta.fi

Retta Asuntovuokraus, Pääkaupunkiseutu